Gratis verzenden (NL) vanaf €70 (BE) vanaf €85
Ons doel is werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag door ons verstuurd!

 

LEVERTIJD
Bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze verzendtijd niet halen, dan brengen we je hier uiteraard van op de hoogte.

Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hiervan bericht met een track&trace code waarmee je je bestelling kunt volgen op de website van PostNL. 

PostNL levert meestal de eerstvolgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag), maar soms kan het langer duren. Vooral tijdens extra drukke periodes (zoals in november en december) kan het voorkomen dat pakjes niet op de geplande dag bezorgd worden. Hou hier rekening mee als je je bestelling voor een bepaalde datum in huis wilt hebben. 

GEEN BEVESTIGINGSMAILS ONTVANGEN NA JE BESTELLING? OOK NIET IN DE SPAM-MAP? 

Waarschijnlijk heb je dan een typefout gemaakt bij het opgeven van je mailadres. Stuur een mailtje naar: info@aktieopinternet.nl als je alsnog op de hoogte wilt worden gehouden over je bestelling en je de track & trace info wilt ontvangen.

NEDERLAND
Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en formaat. Plaats de producten in de winkelwagen, daar wordt meteen een indicatie gegeven van de verzendkosten. 

Elke bestelling wordt verzonden via PostNL en je ontvangt altijd een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen (zowel bij brievenbuspost als pakketpost). 
Gratis verzending NL vanaf 70,-
Gratis verzending BE vanaf 85,-

Verzendkosten bij Aktieopinternet zijn altijd inclusief:

* zorgvuldige verpakking van de bestelling
* track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL 

Aktieopinternet is niet uitsluitend een online winkel. De producten worden verstuurd vanaf een locatie die ook toegankelijk is voor afhalen of bezichtigen in onze fysieke winkel in Purmerend onder de naam De Snuffelaar

Aktieopinternet verstuurt elke bestelling via PostNL. Het lukt PostNL slechts in minder dan 2% van de gevallen niet op tijd te bezorgen en bijna 100% van de post wordt op het juiste adres afgeleverd. Daarnaast heeft PostNL maar liefst 2600 afhaallocaties in Nederland zodat er (bijna) altijd wel één in de buurt is.

VERZENDEN NAAR EUROPEES LAND
Verschillende kosten per land tot max 23 kilo per pakket.

Verzendkosten bij aktieopinternet zijn inclusief:

* zorgvuldige verpakking van de bestelling
* track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL 
* Alle retouren (verzendkosten) zijn voor eigen rekening deze kunnen wij niet vergoeden.
* *Bij het weigeren van het aannemen van uw pakket vergoeden wij niet de verzendkosten.

Aan: 

  • De Snuffelaar (Aktieopinternet)
  • westerstraat 7
  • 1441ar Purmerend
  • info@aktieopinternet.nl
© 2017 - 2021 aktieopinternet.nl | sitemap | rss