Bezorg & Retour informatie

Gratis verzenden (NL) €40 en (BE) vanaf € 60
Ons doel is werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag door ons verstuurd!

Een online bestelling plaatsen vanaf 10 euro.

Ophalen in de winkel is gratis.

 

Levertijd

Besteld op een werkdag voor 16:00 uur leveren we de volgende dag. Dus een bestelling op dinsdag voor 16:00 uur zul je de woensdag erna ontvangen feestdagen uitgezonderd.
( Letop er kan altijd vertraging optreden bij onze vervoerder DHL gelukkig komt dit niet vaak voor )

Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hiervan bericht met een track&trace code waarmee je je bestelling kunt volgen op de website van DHL. 

DHL levert meestal de eerstvolgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag), maar soms kan het langer duren. Vooral tijdens extra drukke periodes (zoals in november en december) kan het voorkomen dat pakjes niet op de geplande dag bezorgd worden. Hou hier rekening mee als je je bestelling voor een bepaalde datum in huis wilt hebben. 

Geen bevestigingsmails ontvangen na je bestelling? ook niet in de spam-map?​ 

Waarschijnlijk heb je dan een typefout gemaakt bij het opgeven van je mailadres. Stuur een mailtje naar: info@aktieopinternet.nl als je alsnog op de hoogte wilt worden gehouden over je bestelling en je de track & trace info wilt ontvangen.

Verzendkosten
Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en formaat. Plaats de producten in de winkelwagen, daar wordt meteen een indicatie gegeven van de verzendkosten. 

Elke bestelling wordt verzonden via DHL en je ontvangt altijd een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen (zowel bij brievenbuspost als pakketpost). 
Gratis verzending NL vanaf 40 euro
Gratis verzending BE vanaf 60 euro

Verzendkosten bij Aktieopinternet zijn altijd inclusief:

* zorgvuldige verpakking van de bestelling
* track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van DHL 

Aktieopinternet is niet uitsluitend een online winkel. De producten worden verstuurd vanaf een locatie die ook toegankelijk is voor afhalen of bezichtigen in onze fysieke winkel in Purmerend onder de naam De Snuffelaar

Aktieopinternet verstuurt elke bestelling via DHL. Het lukt DHL slechts in minder dan 2% van de gevallen niet op tijd te bezorgen en bijna 100% van de post wordt op het juiste adres afgeleverd. Daarnaast heeft DHL vele afhaallocaties in Nederland zodat er (bijna) altijd wel één in de buurt is.

Ophalen in de winkel
Wij bieden je de mogelijkheid om jouw bestelling gratis af te halen in onze winkel. Jouw pakket wordt dan door ons intern transport naar de winkel vervoerd. Nadat je besteld hebt, ontvang jij een e-mail wanneer de bestelling klaar staat.
 
Ophaaladres: Westerstraat 7 1441AR Purmerend


Retourzending hoe gaat dat?
*Indien u niet het gewenste product heeft ontvangen kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst, goed
verpakt, naar ons retour zenden mits onbeschadigde originele verpakking.
*Defecte producten dienen binnen 1 werkdag gemeld te worden aan de klantenservice en worden
gerepareerd dan wel vervangen.
*Bij het weigeren van het aannemen van uw pakket vergoeden wij niet de verzendkosten.

Wijze van aanbieden
*Download de  retourformulier (Print deze uit en verzend deze mee met retour artikel)
*U dient het product met zorg te verpakken en vervolgens via brievenbus- of pakketpost te versturen.
*Bij een retourzending, dient dit vooraf altijd eerst aangemeld worden bij ons. Als wij een product
 krijgen wat niet is aangemeld wordt dit niet in ontvangst genomen!
*Retour adres: (aktieopinternet.nl) De Snuffelaar westerstraat 7 1441ar Purmerend
*Alle retours (verzendkosten) zijn voor eigen rekening deze kunnen wij niet vergoeden.
 

Rook en Bengaalse fakkels & Cat1 vuurwerk sterretjes, fonteinen enz
Voor de afnemer is het niet mogelijk deze artikelen te retourneren per post.
Wel kunt u deze in alleen in overleg met ons langs brengen in onze fysieke winkel in Purmerend westerstraat 7 Noord-Holland!

Voor de afnemer is het uitsluitend mogelijk om een bestelling te retourneren op de locatie van de leverancier in Purmerend (Noord Holland, NL). Indien de afnemer de bestelde producten ongebruikt en onbeschadigd wil retourneren zal de leverancier de retournering op de juiste wijze afhandelen, hierbij worden de verzendkosten in mindering gebracht op het totaalbedrag van uw bestelling.

Aansprakelijkheid
Leverancier is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook, zowel bij personen als goederen, voortvloeiend uit het gebruik van een van de producten van Leverancier door de Afnemer.

De Afnemer dient bij gebruik van de producten van Leverancier te alle tijden rekening te houden met het feit dat de geleverde producten brandgevaarlijk zijn.

Iedere aansprakelijkheid van Leverancier, van het personeel en de producten van Leverancier voor alle schade, van welke aard ook, direct of indirect, is uitgesloten.

De Afnemer zal de producten van Leverancier uitsluitend gebruiken in geval van een noodsituatie. Indien de Afnemer een product van Leverancier oneigenlijk gebruikt, heeft hij dit zonder medeweten van de Leverancier gedaan, Met het accepteren van deze algemene voorwaarden verschuift de verantwoording van het gebruik volledig naar de Afnemer en de handhaving hiervan naar de wettelijke macht.

© 2017 - 2023 aktieopinternet.nl | sitemap | rss